Fysioterapi

Vi er ikke blot et fitnesscenter. Vi skiller os ud ved, at vores instruktører har en fysioterapeutisk baggrund. Derfor har vi de bedste forudsætninger for at sammensætte det helt rigtige træningsprogram til dig, da vi har indblik i, hvordan kroppen er sat sammen, og hvordan den fungerer.

Trygge og hyggelige omgivelser

Det er vigtigt at dyrke motion og holde sin krop i balance, men forkert træning kan resultere i utilsigtede skader, som det kan tage langt tid at blive kvit med. Mange af vores gæster finder det derfor betryggende at være omgivet af dygtige og kompetente fysioterapeuter, og det er samtidigt din garanti for, at arbejde med de rigtige øvelser, og derved opnå en optimal træning – hver gang.

Udover tryghed kan du hos os træne i hyggelige omgivelser, som er velvære for dit sind. Du vil med andre ord både være i trygge og hyggelige omgivelser, når du træner hos os.

Kontakt

Ønsker du yderligere information om vores tilbud om fitnesstræning, er du velkommen til at kontakte os eller kigge ned forbi vores klinik.

Hvad siger vores kunder?

"​Selvom jeg kun lige nåede kort igang før endnu en nedlukning, så er teamet og holdånden fantastisk. Kan kun anbefale alle at komme ned og få en prøvetime. Det har været en gamechanger for mig, og glæder mig mere end nogensinde til at kunne komme tilbage og træne med resten at holdet"

Kate Ebbesen