Træningsforløb der bliver skræddersyet med udgangspunkt i dine mål

Holdtræning eller 1-1 træning

Drømmer du om at tabe dig, og har du indset, at du har brug for professionel hjælp? Eller kunne du bare godt tænke dig at komme i form? Hos Daily Choice, Fredericia ApS står vi klar til at hjælpe dig.

Vi driver et træningslokale, hvor vi både tilbyder 1-1 personlig træning og holdtræning. Vi kan sammensætte et skræddersyet træningsforløb til dig, der matcher lige netop dine personlige mål og drømme.

Vores kunder kommer typisk fra lokalområdet, herunder Fredericia, Kolding, Vejle og omegn. Kommer du fra et andet område, er du selvfølgelig også altid velkommen hos os.

Vi arbejder dedikeret og kvalitetsbevidst

Det er utroligt vigtigt for os, at vores kunder skal få succes med deres træningsforløb hos os. Derfor arbejder vi meget dedikeret og kvalitetsbevidst, således at vi kan sikre dig, at du opnår dine træningsmæssige mål og drømme.

Få et skræddersyet træningsforløb

Du vil få tilknyttet en personlig træner, der, med udgangspunkt i dine ønsker og mål, skræddersyr et personligt træningsforløb til dig. Dette forløb kan både dække over individuel træning og holdtræning.

Vi har også opstartsforløb / boot camps, og når du er kommet i mål, tilbyder vi vedligeholdelsestræning, som vi kalder for ”klubtræning”. Du kan med andre ord gå til træning, ligesom du kan gå til fodbold, håndbold og så videre.

Vi står klar med personlig træningsvejledning, og vi lægger en kostplan for dig, så du spiser den rigtige mad, der hjælper dig med at opnå dine mål.

Vanens magt er vejen frem. Det er svært at bryde vanerne, og derfor gælder det om at gøre den sunde livsstil til en vane. Derfor tilbyder vi også vanecoaching.

Endelig tilbyder vi også fysioterapi, hvis du skulle have behov for det.

Du får med andre ord et skræddersyet allround træningsforløb, når du vælger at lade os hjælpe dig med vægttab og en sundere livsstil.

Kontakt os for en indledende samtale eller kig forbi

Du er velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores træningslokale for en indledende samtale omkring dine mål, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Hvad siger vores kunder?

"​Selvom jeg kun lige nåede kort igang før endnu en nedlukning, så er teamet og holdånden fantastisk. Kan kun anbefale alle at komme ned og få en prøvetime. Det har været en gamechanger for mig, og glæder mig mere end nogensinde til at kunne komme tilbage og træne med resten at holdet"

Kate Ebbesen