Træningsvejledning skræddersyet til dig

Vi hjælper dig med at realisere dine drømme og mål

Det kan være utroligt svært at tabe sig eller at fastholde en sund livsstil i en travl hverdag. Det gælder, uanset om man er karrierekvinde eller mor – eller måske begge dele. Det kan være svært at finde tid til at få trænet og at lave sund mad, og når man endelig finder tiden til det, er det ikke sikkert, at man træner korrekt eller spiser det rigtige. Den sunde livsstil og træning kan være en jungle, der er svær at finde rundt i. Derfor står vi hos Daily Choice, Fredericia ApS klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder professionel og kompetent træningsvejledning skræddersyet til lige netop dig. Vi tager udgangspunkt i dine drømme og mål, din hverdag og dit tidsskema.

Vi henvender os især til dig, der kommer fra Vejle, Kolding, Fredericia eller omegn, og som ønsker hjælp fra en personlig træner. Bor du et andet sted, står vi naturligvis også klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig med alt fra træning til kost

Vi tilbyder et allround træningsforløb, der bliver skræddersyet til lige netop dig. Det kan blandt andet dække over:

Derudover tilbyder vi også fysioterapi, hvis du skulle have behov for det undervejs i forløbet.

Vi har en professionel og kvalitetsbevidst tilgang

Vi sætter en stor ære i at give dig den bedste træningsvejledning. Derfor arbejder vi professionelt og kvalitetsbevidst, og vi tager altid udgangspunkt i lige netop dig og din situation. Vi lægger en plan for, hvordan du skal træne, og hvad du skal spise. Vi træner både sammen 1-1, ligesom du også har mulighed for at træne på hold sammen med andre. Det kommer helt an på, hvad der motiverer dig.

Kontakt os og få professionel træningsvejledning

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du ønsker at få professionel træningsvejledning, så du kan opnå dine personlige træningsmål, hvad enten det er at komme i dit livs form eller at tabe de ekstra kilo på sidebenene.

Hvad siger vores kunder?

"​Selvom jeg kun lige nåede kort igang før endnu en nedlukning, så er teamet og holdånden fantastisk. Kan kun anbefale alle at komme ned og få en prøvetime. Det har været en gamechanger for mig, og glæder mig mere end nogensinde til at kunne komme tilbage og træne med resten at holdet"

Kate Ebbesen